HET KWANTUM FINANCIEEL SYSTEEM UITGELEGD – Wakkere mensen (2024)

HET KWANTUM FINANCIEEL SYSTEEM UITGELEGD

Door: Ron Giles – Love Won Society

HET KWANTUM FINANCIEEL SYSTEEM UITGELEGD – Wakkere mensen (1)

Het Quantum Financieel Systeem (QFS) is een megalithische financiële structuur die door de Hemelen aan de Mensheid is gegeven. Ik noem het een megaliet omdat het op zichzelf staat als het meest geavanceerde Financiële Systeem dat iemand zich kan voorstellen. Deze technologie kent geen gelijke op aarde. Het is een magnifiek systeem, ontworpen om de omvang van de boekhouding aan te kunnen die nodig is om elke financiële transactie in de wereld in real-time in evenwicht te brengen.

Het QFS is gehuisvest in het MEGA Quantum Bewustzijn (QC) dat vaak een computer wordt genoemd. Dit Quantum Bewustzijn is Goddelijk Bewustzijn dat beschikbaar wordt gemaakt voor ons om te gebruiken in deze Derde Dimensie. De gereedschappen die het brengt zijn noodzakelijk voor ons om het Gouden Tijdperk van de Mensheid in te luiden. Het QFS is een grootboek boekhoudsysteem dat bestaat uit individuele rekeningen. Het QFS is slechts één van de vele toepassingen die reeds in het QC zijn ondergebracht, klaar om te worden geïmplementeerd.

Het Quantum Stemsysteem is een ander voorbeeld. Het werd gebruikt bij de verkiezingen van 2020 en registreerde alle uitgebrachte stemmen, zowel de legale als de illegale. Het was een van de instrumenten die de Space Force gebruikte om gegevens te verzamelen voor het bewijs van verkiezingsfraude. Het registreerde ook de namen van de mensen die verantwoordelijk waren voor de fraude.

Een andere toepassing zijn de structuren van het actieplan van de Love Won Society, die door honderden Zim-houders zullen worden gebruikt. Het zal worden opgezet in het QC wanneer we ons RSS internet platform programmeren. Het Quantum Internet is al in plaats en zal worden geactiveerd wanneer de Herwaardering (RV) van de valuta’s begint. Iedereen zal een persoonlijk portaal hebben naar dit Quantum Internet (QI) met behulp van elk apparaat dat nu in gebruik is om toegang te krijgen tot het internet en zal dit doen zonder internet providers. Het zal zijn eigen webbrowsers hebben die geen misbruik van ons kunnen maken, zoals Google, etc. Geen advertenties. En, in tegenstelling tot aardse computers, kan het niet worden gehackt, kan het niet worden geïnfecteerd met virussen, en heeft het geen externe energiebron nodig.

Een ander veiligheidskenmerk is je persoonlijke verbinding met het QC. De verbinding is direct met de Quantum Computer en maakt geen gebruik van een service provider, zodat er geen virussen, wormen, of andere destructieve troep kan worden gedownload naar uw computer. Dit geldt ook voor kunstmatige intelligentie die in uw computer zou kunnen binnendringen op zoek naar privé-informatie. De QC is een welwillende poortwachter.

Buiten het aspect van het financiële systeem, heeft dit Quantum Bewustzijn (QC) genoeg opslag en capaciteit om elke computerfunctie in de wereld aan te kunnen met genoeg over te houden. Het zal optreden als de Cloud om al je applicaties, bestanden en foto’s te huisvesten. Alle andere computeropslagapparaten kunnen overbodig worden als de QC de belangrijkste computer wordt met wereldwijde toepassingen die iedereen kan gebruiken. Zou je iets minder verwachten als we opstijgen naar de hogere dimensies?

Het Kwantumbewustzijn zal ons ondersteunen als we ons bewegen naar een 5 Dimensionaal bestaan. Het is in welwillende harmonie met de hogere rijken van creatie en staat als een geschenk van God als het nieuwe financiële systeem voor de toekomst van de mensheid totdat het wordt vervangen door hogere technologie in overeenstemming met de hogere rijken.

Dit Quantum Bewustzijn staat klaar om te integreren in een Galactisch-Wijd-Web (GWW) systeem dat inter-Galactische handel zal vergemakkelijken. Dat systeem zal fungeren als een keten van pakhuizen op planeten die goederen bevatten voor uitwisseling, waardoor het een Galactisch Internet wordt voor handel met gebruikmaking van anti-zwaartekracht, interstellaire transporters, als vervullingsvoertuigen. Dit kwantumbewustzijn begint onze intrede in de Galactische samenleving die van aardbewoners Galactische Mensenwezens maakt. Ik vraag me af hoeveel het zal kosten om de voertuigen te creëren die ons naar het tijdperk van intergalactisch reizen en de daaropvolgende handel zullen brengen. Misschien hebben we de hogere aflossingspercentages toch nodig. Dus plannen we gewoon vooruit met ons 3D-denken.

God heeft altijd dingen voor ons in petto waarvan wij ons misschien niet bewust zijn totdat wij de Heilige Geest toestaan ons te leiden en ons richting te geven. Zonder deze hulp en overgelaten aan ons eigen begrip, bereiden we ons misschien niet goed voor op wat komen gaat. Totdat wij ons bewust worden van ons eigen “tarief”, doet men er goed aan te vragen om het voorgestelde tarief van $500.000, totdat wij ontvangen om meer te vragen. God en de Alliantie zijn gewillig, hoe zit het met u?

Een beetje geschiedenis

Laten we al dit WooWoo gedoe eens opzij zetten en nagaan wat de QFS de laatste 4-5 jaar of zo heeft gedaan. Het is erg druk geweest.

De Hogere Wezens die betrokken zijn bij de bediening van deze computer hebben hem gebruikt om “verbinding te maken” met het archaïsche computersysteem van de Centrale Bank. Door dit te doen, heeft hij rekeninginformatie verkregen van elke bankrekening in elke bank in de wereld. Met deze informatie werd de QFS geïntegreerd in het SWIFT-overschrijvingssysteem, zodat elke overschrijving via de QFS verloopt om de overschrijvingsgegevens te registreren. Het QC voltooit vervolgens de overschrijving naar de beoogde bankrekening. Dankzij deze registratiemogelijkheid is elke overboekingspoging via het SWIFT-systeem en zijn alle gegevens geregistreerd en opgeslagen. Dit betekent dat telkens wanneer geld wordt overgemaakt, het QFS het rekeningnummer heeft geregistreerd van waar het geld vandaan kwam, wie het heeft overgemaakt, wanneer het is overgemaakt, en de rekening waar het terecht is gekomen.

Elke hoeveelheid Fiat-valuta, ongeacht de gebruikte Nationale Valuta, heeft een “Elektronische Digitale Voetafdruk” gekregen die wordt gebruikt om elke hoeveelheid valuta te identificeren die zich binnen het banksysteem bevindt. Met deze “Elektronische Digitale Voetafdruk,” kan het elke geldhoeveelheid volgen en identificeren op elke bankrekening waar dan ook in het banksysteem. Het QC slaat alle transactiegegevens voor altijd op in zijn permanente opslagcentrum, niet alleen 40 overschrijvingen. Het QC is uit “de tijd” gemaakt en in deze tijdlijn geïnjecteerd voor gebruik door de Alliantie. Het heeft alle bankgegevens vastgelegd sinds banken computers begonnen te gebruiken voor hun boekhouding. Hoeveel jaar is het al geactiveerd? De Cabal-bankiers willen niet dat wij het weten. Het brengt al hun illegale activiteiten aan het licht.

De wetenschap dat het QC binnendringt in de computers van de Centrale Bank is bij geen enkele bankier of hun IT-technici bekend. Wanneer een bankier de afgelopen vier of vijf jaar probeerde SWIFT-middelen om te leiden naar zijn bankrekening om ’s nachts te kunnen handelen, ontdekte hij meestal dat de middelen al binnen enkele ogenblikken na het begin van de overschrijving naar de ontvangende rekening waren overgemaakt. Ze konden de fondsen niet gebruiken voor handel, die de bron is van 86% van hun inkomsten. Kunt u zich voorstellen dat een techneut hiervoor wordt ontslagen omdat hij niet kon doen wat de baas wilde? Het is niet zijn schuld, hij heeft geen idee wat er gebeurt. Stelt u zich de frustratie voor van de bankier die geld probeert te stelen en de politie aan de deur ziet kloppen met een arrestatiebevel. Stelt u zich de politicus voor die smeergeld krijgt van een land dat buitenlandse hulp ontvangt en ontdekt dat zijn geld is overgemaakt naar een rekening waarop het geld wordt bewaard zodat de politie de herkomst kan onderzoeken. De QFS weet waar het geld vandaan komt en waar het is. Denk je dat dit de reden is waarom Q zegt dat we het allemaal hebben? Zijn ze dom? Ik denk het wel.

De Overgang van het oude naar het nieuwe.

Het Quantum Bewustzijn leeft en doet zijn snoopy ding, maar de QFS rekeningen zijn nog niet actief met fondsen. De nieuwe fondsen zijn inactief met de goudcertificaten wachtend om te worden geactiveerd op een rekening. Dit gebeurt met een transactie. Het verkopen van onze Zim en geherwaardeerde valuta’s aan de Alliantie zijn de transacties die de digitale certificaten activeren.

Hoe gaat de oude over op de nieuwe QFS? Dit is een goede vraag. De Global Currency Reset, (niet de Global Banking Reset) waarbij alle valuta’s worden teruggezet naar een gelijke waarde met alle andere valuta’s, moet plaatsvinden vlak voor de activering van de QFS. De QFS past zich niet aan voor de verschillen in de contante waarde van valuta’s, dus de GCR moet worden voltooid wanneer de QFS wordt geactiveerd. Alle RV- en terugbetalingsfondsen die door Alliance Agents worden terugbetaald of omgewisseld, worden op het moment van de terugbetaling of omwisseling als goudgerande valuta’s in het QFS geplaatst. De RV-fondsen worden berekend en in QFS-rekeningen gedeponeerd als goudgerande valuta’s met gebruikmaking van digitale goudcertificaten. De fondsen zullen worden gestort in de nationale valuta waar de terugbetaling plaatsvindt. Houd in gedachten dat deze Global Currency Reset betekent dat de wereld haar valuta’s heeft teruggezet naar een geheel nieuw goud-ondersteund systeem van financiën voor de wereld.

Er zal geen fanfare of publieke aankondiging zijn wanneer de QFS wordt geactiveerd. Er zijn mensen in de financiële industrie en sommigen in de informatiegemeenschappen, evenals degenen die zullen inwisselen of omwisselen, die zullen weten dat het QFS is ingeschakeld, maar er zullen zeer weinig “mededelingen” zijn aan het grote publiek dat het is geactiveerd en volledig functioneert. De banken zullen hun eigen overgang doormaken wanneer zij belangrijke bronnen van inkomsten verliezen en insolvent worden en onder curatele worden gesteld. Maar de Alliantie wil dat dit zo naadloos mogelijk verloopt. De overgang zal White Hat individuen binnen het banksysteem omvatten die de functies van een bank zullen voortzetten met persoonlijke toegang tot de QFS, zodat zij de klanten kunnen bedienen. Deze White Hats zullen de overgang naar de nieuwe financiële dienstensector initiëren. Bankactiva zullen worden herbestemd in de nieuwe Financiële Diensten Industrie en Financiële Diensten Centra worden genoemd. RSS directeuren zullen het nieuwe systeem financieren en de RSS arbeidscontracten gebruiken om lonen en overhead te betalen om de bankdiensten voor het publiek in stand te houden. Dit zal een van onze belangrijkste taken zijn.

Wanneer het QFS is geactiveerd zullen er geen kosten meer zijn voor financiële diensten; geen woekerrentes op leningen, geen diefstal door bankiers, geen vertragingen bij het overmaken van geld; het zal gewoon een simpele overschrijving van rekening naar rekening zijn, geïnitieerd door de betrokken partijen. Hiervoor is geen CIPS- of SWIFT-systeem van een derde partij nodig. Alle overschrijvingen worden binnen de QFS geïnitieerd door de individuele rekeninghouder, zonder dat iemand dit voor hen hoeft te doen.

Update: Het Quantum Bewustzijn heeft het SWIFT overschrijfsysteem overgenomen. En terwijl de bankiers doorgaan met overschrijvingen en andere bankactiviteiten, voert het QFS de overschrijvingen uit. De bankiers hebben geen controle over hun computers, behalve voor de alledaagse boekhoudkundige functies en klantendiensten.

Zonder dat de klant bankkosten in rekening worden gebracht zoals in het verleden, zal de klant gewoon met een glimlach op zijn gezicht weglopen en zich afvragen hoe de bank in de toekomst geld zal verdienen. Dat zal de vraag zijn in de hoofden van veel klanten. Het is echt het einde van een tijdperk van financiële manipulatie door bankiers om geld te verdienen aan het geld van andere mensen. De QFS is gratis, veilig en bliksemsnel.

Opnieuw zal een nieuwe Financiële Diensten Industrie de financiële noodzakelijkheden overnemen die vroeger door de banken werden gedaan, alleen zal het gratis zijn. Grotere Zim-houders/RSS-directeuren zullen bankactiva kopen en deze nieuwe Financiële Dienstenindustrieën, Financiële Dienstencentra genaamd, oprichten. Zij zullen de huidige bankgebouwen en hun filialen gebruiken voor de centra. Dit zal een geweldige manier zijn om aanzienlijke bedragen van iemands Humanitaire fondsen te gebruiken.

Deel Twee

Alle Fiat-valuta of elke andere vorm van valuta of contant geld kan in het QFS worden gestort door een inwisselingsproces te doorlopen en een digitaal goudcertificaat aan de fondsen te laten toewijzen. De inwisseling van Zim creëert een transactie waarbij de goudcertificaten worden geactiveerd en op uw rekening(en) in het QFS worden gezet; geen enkele valuta wordt automatisch geactiveerd in het QFS. Als het zover is, krijgt elke eigenaar van een bankrekening toegang tot het QFS-portaal en kan hij zijn Fiat-valuta van die bankrekening inwisselen in het QFS. Het QFS weet al of het geld zuiver en niet-terroristisch is en zal de omwisseling toestaan. Vervolgens krijgt het het gouden certificaat toegewezen en wordt het actief voor gebruik.

De QFS is op deze datum, 11-5-21, nog niet volledig geactiveerd. Er zijn enkele valuta’s naar de QFS gedownload voor Alliance-doeleinden, maar de volledige activering zal niet plaatsvinden totdat de Global Currency Reset is voltooid. Er zijn ook andere voorwaarden waaraan moet worden voldaan, maar op deze datum hebben die nog niet plaatsgevonden. Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan, zal de Zim-terugbetaling en de uitwisseling van de gerevalueerde valuta’s plaatsvinden. Het gepraat over betaalmeesters die betaald worden of andere gemelde geldbewegingen zouden alleen Fiat valuta’s betreffen en geen deel van de goud gedekte QFS valuta’s. De QFS zal volledig worden geactiveerd wanneer de RV wordt aangekondigd en het protocol voor het terugbetalingsproces wordt gepubliceerd. Tot die tijd zijn alle berichten over beweging van QFS valuta een verzinsel van iemands gedachtencontrole.

De Chinese Ouderen zijn al honderden jaren goud aan het verzamelen. Ze zijn goud-rijk. Een deel van hun goud werd uitgeleend aan het Centrale Bankwezen, zodat het de wederopbouw van Europa kon financieren na de vele oorlogsjaren van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het Centrale Bankstelsel heeft het goud nooit teruggegeven, maar heeft het gebruikt om hun financiële imperium op te richten en de mensheid tot slaaf te maken. Dit is de manier van zaken doen van het Centrale Bank Bank Systeem. Misschien is dit de reden waarom een van de voorwaarden die de Ouderen stellen aan het gebruik van hun goud voor het QFS de ondergang en volledige openbaarmaking is van het Centrale Bank Bankiersysteem voordat de RV kan plaatsvinden.

De Ouderen hebben grotten vol verborgen goud en gebruiken het nu om de valuta’s in het QFS voor elk land in de wereld terug te kopen. Het is belangrijk te begrijpen dat het QFS en het geld dat het gaat vrijgeven allemaal gloednieuwe valuta zijn. Het is ontworpen door de Alliantie om het nieuwe financiële systeem te financieren dat alle valuta’s van de wereld zal terugzetten naar goud-gebaseerde valuta. De regeringsleiders van alle 209 landen van de wereld ondertekenden deze overeenkomst om GESARA en dit nieuwe Quantum Financiële Systeem wereldwijd te laten implementeren door de Alliantie.

Een elektronisch, digitaal, goud certificaat, zal het middel zijn om de valuta te ondersteunen. Elke Kilo goud die door de Ouderen wordt opgeslagen, heeft een identificerend serienummer. Dat betekent dat elke kilo is “geïdentificeerd” en kan worden gebruikt om een bepaald bedrag aan valuta te ondersteunen. Elke hoeveelheid geld krijgt een “digitaal goud certificaat.” Dit digitale certificaat verwijst terug naar de specifieke kilo goudbullling die apart is gezet en is “geïdentificeerd” om die specifieke hoeveelheid valuta te ondersteunen. Het goudcertificaatproces is geldig voor alle valuta’s, ongeacht het land van oorsprong. Er zal een digitaal label zijn om de naam aan te geven van de valuta waartoe het certificaat behoort. Als u bijvoorbeeld $100 wilt overmaken, zal het QFS 100 digitale certificaten overmaken. De waarde van het certificaat ligt altijd in het verlengde van de Kilo ongemunt goud waar het aan is toegewezen. Dit bespaart ons het rondslepen van goud. Dit is geniaal.

Zoals u kunt zien in dit voorbeeld is het idee van asset-backedcurrency niet accuraat en geeft het gebrek aan kennis aan over de juiste manier waarop de Alliantie alle valuta’s met goud zal ondersteunen. Slechts weinigen begrijpen echt wat gold backing betekent. De Alliance-manier is de enige manier waarop een valuta werkelijk door goud kan worden gedekt.

Hoe houdt dit rekening met de schommelingen van de goudprijs? Laten we eens kijken.

De goudprijs fluctueert, dus op een bepaald moment zal de goudprijs worden bevroren voor de ruggensteun van alle valuta’s. Het is belangrijk dat alle valuta’s dezelfde waarde hebben als alle andere valuta’s, ongeacht het land van herkomst; of het nu gaat om Dong, Dinar, USD(T), Yuan, Peso, enz. (Dit wordt bereikt met de Global Currency Reset) Dit moet door elk land worden gedaan, door ofwel nieuwe valuta vrij te geven, ofwel de oude aan te passen, zodat deze aan een andere kan worden gelijkgesteld; Yuan aan Dong, USD aan Duitse Marc, Dinar aan Peso, enz.

Zodra deze bevriezing heeft plaatsgevonden, zal aan elke kilo edelmetaal een reeks valuta-stappen worden toegewezen die het zal ondersteunen. De momentopname in de tijd zal effectief de waarde van alle valuta’s “bevriezen” zolang het QFS van kracht is. Als de goudprijs stijgt of daalt, zal dat geen invloed hebben op de bevroren waarde van een valuta ten opzichte van een andere, omdat de waarde van alle valuta’s samen zal stijgen of dalen. Vergeet niet dat dit de enige rechtsgeldige munt in de hele wereld is. Het enige spel in de stad. De fluctuatie van de goudprijs kan komen en gaan zoals de grondstoffenmarkt voor de goudprijs dicteert, maar de marktprijs voor goud zal geen invloed hebben op de waarde van elke valuta. Het onderliggende effect is dat inflatie of deflatie wordt geëlimineerd en dat de marktprijs van goud, als een “grondstof” in plaats van de valuta van een land te ondersteunen, zal schommelen binnen de factoren van vraag en aanbod, net als elke andere grondstof. Waar het op neerkomt is dat de waarde van elke valuta ten opzichte van een andere valuta altijd dezelfde zal zijn en niet zal fluctueren, maar juist gestabiliseerd zal worden. Dit is zo belangrijk voor de internationale handel. Deze manier van goudgerande valuta elimineert het concept van de Gouden Standaard, wat een stap in de goede richting is, maar zal wijken voor de veel superieure en veiliger manier die te maken heeft met goudgerande valuta in het QFS.

De duizenden jaren van het oppotten van goud als intrinsieke waarde voor uitwisseling zal eenvoudigweg verdwijnen en een handelswaar worden die wordt gebruikt voor consumptie voor zaken als juwelen, of vergulden, etc. Met een nieuw goud-achtergrond “echt geld” systeem dat niet gemanipuleerd kan worden, zullen we een gestabiliseerd financieel systeem hebben dat werkt voor de gehele mensheid internationaal en misschien zelfs Galactisch.

Wees heel voorzichtig als je goud aanhoudt als indekking tegen inflatie, want zonder het element van “goud als geld”, zal de vraag naar goud dalen en zal de marktprijs voor goud weer een factor van vraag en aanbod zijn. Een zeer grote groep goudbeleggers zal na verloop van tijd tot de ontdekking komen dat de hoge prijs van goud zeer moeilijk vol te houden zal zijn, aangezien de goudprijs voortdurend erodeert en hun “nest egg” in waarde daalt. Zij zullen inzien dat de grondstof moet worden verkocht, zodat hun fondsen kunnen worden ingezet op andere, meer productieve gebieden van de economie. Zonder het oppotten en aanhouden van goud als een indekking tegen inflatie, zal een belangrijke, belangrijke factor in de PRIJS van GOUD zijn geëlimineerd. De kunstmatige vraag naar goud als geld zal dalen en zo ook de marktprijs. Dit is het netto resultaat van het QFS en de manier waarop valuta’s in het QFS door goud zullen worden gedekt. Goud zal weer een grondstof worden, en niet als geld worden gebruikt zolang God het QFS in stand houdt. Het is denkbaar dat de prijs van goud zal dalen tot waar het de kosten van mijnbouw en distributie dekt met een beetje ingebouwde winst.

De RV en het Terugbetalingsfonds.

ALLE uitgewisselde valuta’s en alle Zim aflossingsfondsen zullen worden geplaatst op de rekeningen die zij hebben opgezet in het Quantum Financieel Systeem. Absoluut geen van deze fondsen zal worden geplaatst in een bank bij de terugkoop afspraak. Bank computers kunnen niet geprogrammeerd worden om Digitale Goud Certificaten over te maken. Het QFS kan en zal fondsen overzetten op een bankrekening, zoals eerder is uitgelegd, dus een persoon kan fondsen overzetten op zijn eigen bankrekening, maar de wenselijkheid zal steeds minder worden naarmate de banken onder curatele gaan en de deposito’s van hun klanten in beslag worden genomen om de ondergang van de bank te voorkomen. Welke bank kan met de QFS concurreren wanneer de QFS vrij, veilig, privé en stabiel is?

Een van de grootste problemen bij de overgang zal het gebruik van debetkaarten voor aankopen bij handelaars zijn. Zal VISA of Mastercard beschikbaar zijn? We zullen zien waar de Alliance mee komt, maar er zal veel werk moeten worden verricht om de VISA- of Mastercard-structuur aan te passen zodat deze werkt met een debetkaart van de QFS – maar het zal uiteindelijk worden gedaan. Handelarenvergoedingen voor VISA en Mastercard of welke andere kaart dan ook zullen worden afgeschaft, dus er zullen veranderingen komen. Een van de grootste kostenposten voor kredietkaartbedrijven zijn gestolen kaarten en fraude. De QFS elimineert al deze frauduleuze activiteiten, inclusief identiteitsdiefstal. Het QFS beveiligingssysteem zal onze financiële veiligheid garanderen zolang we het geld gebruiken voor de uitwisseling van goederen en diensten.

Introductie van “Financiële Service Centra.” De toekomst van de nieuwe Financiële Dienst Industrie.

Er is een behoefte waarin het banksysteem heeft voorzien voor de gehele maatschappij die niet kan worden weggenomen binnen het nieuwe Quantum Financieel Systeem. Het financiële systeem is de lijm die de samenleving bij elkaar houdt als we met elkaar handel drijven. Het is essentieel. Zolang geld wordt gebruikt om goederen en diensten uit te wisselen, is het een dienst die in een of andere vorm moet worden voortgezet, hopelijk beter. Het is van essentieel belang dat wij ons positioneren om deze dienst te verlenen.

Nu de Zim Benefactors met hun humanitaire activiteiten beginnen, zal uit de teloorgang van de banken een nieuwe financiële dienstensector moeten ontstaan. Het is een belangrijk facet van de samenleving waar maar weinig Zim Benefactors over hebben nagedacht. De financiële dienstensector is even belangrijk als het zorgen voor voedsel op tafel en een dak boven het hoofd van de mensheid, wil de samenleving succesvol zijn. Nogmaals, het is de lijm of mortel die de stenen van de samenleving bijeenhoudt.

Nu er geen winst wordt gemaakt in de QFS-structuur, zullen Zim Benefactors met grote sommen geld de bankstructuur moeten redden en een nieuwe financiële dienstverleningssector moeten creëren onder de naam Financial Service Centers. Wij kunnen dit doen door de activa van de banksector op te kopen en de hele structuur, zoals die nu bestaat, om te vormen tot Financial Service Centers. Het onroerend goed is er, de werknemers zijn er, en de klanten wachten om bediend te worden. Als wij als groep RSS-directeuren, die het vermogen hebben om geweldige mensen te vinden die ons van dienst willen blijven, kunnen wij de activa kopen, inclusief de filialen, en voor de hele structuur betalen zonder winstoogmerk. Dus wie van ons Zim-houders zal genoegen nemen met 12 miljoen dollar om een Zim-brief van 100 ton terug te betalen? Alleen de ongeïnformeerde die luistert naar de Deep State goeroes.

De huidige werknemers van het hoger management, het middenkader, tot en met de kassiers, kunnen zeer hoge salarissen krijgen, die worden verstrekt door de RevenueSharing Solutions-structuur. Zij zullen arbeidscontractrekeningen krijgen voor hun werk, evenals het programma voor individuele begunstigde rekeningen. Elke bestaande bank kan worden gekocht door RSS-directeuren, en afhankelijk van de timing, kunnen we het allemaal omdraaien van een sector in de samenleving die in verval is tot een die springlevend is en de behoeften van de mensen dient.

Consumenten zullen altijd behoefte hebben aan leningen voor auto’s, huizen, enz. en kunnen hulp nodig hebben bij het leren gebruiken van de QFS voor hun eigen persoonlijke financiële behoeften. In dit alles kan worden voorzien door de bankstructuur om te vormen tot Financiële Service Centra, een plaats waar hun vragen kunnen worden beantwoord. Met toestemming van de klant hebben kassiers toegang tot hun rekeningen in de QFS en kunnen zij helpen met het verkrijgen van contant geld, enz. en met het storten van cheques in de QFS vanuit hun werk, als zij geen arbeidscontract hebben van het RSS-programma.

Voor de mensen die betrokken zijn bij de Love Won Society programma’s, is het niet moeilijk om enkele grote mogelijkheden te zien om onze gemeenschappen te dienen met vele voordelen voor de basisstructuur in de samenleving, het gezin. We hebben veel werk te doen om deze nieuwe QFS in de samenleving te implementeren.

De QFS is ons instrument om het werk te doen waarvoor we hier gekomen zijn. Het zal onze taak zijn ons te positioneren om te dienen in vele hoedanigheden waar we misschien nog niet eerder aan hebben gedacht. Onze nieuwe mentoren en raadgever van de Alliantie zullen ons bijstaan als wij onze goddelijke leiding vragen en ontvangen bij het aanwenden van onze fondsen in dienst van onze broeders en zusters in de Familie van God. Wij zijn hier om te veranderen hoe de wereld werkt, niet alleen om de armen te helpen.

Zegeningen voor allen, en voor allen, wees een zegen.

Vragen:

  • Is het Goddelijk Bewustzijn de reden dat de Alliantie-interviewer bij de afspraak weet wie wij zijn?
  • Hoe ondersteunt het Goud in de QFS de Valuta’s? (Digitale Goud Certificaten?)
  • Wat vervangt de banken in de nieuwe financiële dienstenindustrie?
  • Heeft de prijs van goud invloed op de waarde van goud-ondersteunde valuta’s?
  • Hoe zullen oude fiat valuta’s worden ingewisseld in de QFS?
  • Wie controleert uiteindelijk het Quantum Bewustzijn? (God?)

https://qfs2020.com

Vertaling: Reinier

HET KWANTUM FINANCIEEL SYSTEEM UITGELEGD – Wakkere mensen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5611

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.